<h1><a name="top"></a>Over TennisDirect</h1>

 

Wie is SquashDirect?

SquashDirect is onderdeel van SportshopsDirect met daarachter succesvolle webshops als TennisDirect en VoetbalDirect. Wij staan erop om aan iedere klant kwalitatieve materialen te leveren en bijbehorend advies beschikbaar te stellen. Het team van SquashDirect bestaat uit enthousiaste squashers met de nodige ervaring op het gebied van squash. Vakkundigheid, optimale service en snelle leveringen maken SquashDirect de ideale partner voor elke squasher, trainer en vereniging.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over materialen, nieuwe collecties van uw favoriete merken en speciale acties voor onze fans, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina).

We wensen u veel winkelplezier in onze shop en vooral veel squashplezier!

Klantenservice
Bij de klantenservice kunt u terecht met alle vragen over rackets, bespanmachines, snaren, etc. Ook kunt u hier terecht voor vragen over bestelde artikelen en eventuele sponsorcontracten, offertes en alle overige vragen over producten in onze webshop. Aarzel niet om contact op te nemen via [email protected] of telefonisch via 014 960102.

Administratie
De administratieafdeling verzorgt de dagelijkse administratie van SquashDirect. Heeft u vragen over facturen of openstaande betalingen, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Vergeet daarbij niet uw relatienummer en factuurnummer te vermelden.

Terug naar boven

 

Contactinformatie

SquashDirect                                                                         
Postbus 57
                                                                             
2170 AB Sassenheim
    
Nederland                                                       
NL: Tel: 014-960105  Fax: 0252-218502  

Vestigingsadres:
SquashDirect
Warmonderweg 5
2171 AH Sassenheim

Let op : Bezoek is alleen mogelijk op afspraak

KVK nummer: 28085635
BTW nummer: NL817380346B01


 

E-mailadressen:

E-mail Algemeen: [email protected]   
E-mail Administratie:
[email protected]

 


 

 Bankgegevens

Bankrekening:      

 5632 52138

 IBAN:

 NL32DEUT0563252138

 BIC:

 DEUTNL2N

Vermeld bij het betalen van een factuur altijd het factuurnummer en uw relatienummer!

Terug naar boven

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Uiteraard kunt u 24 uur per dag terecht op onze website!

Terug naar boven

Privacy Policy

Wanneer u gegevens aan ons doet toekomen of anderszins contact met ons opneemt, zullen wij uw gegevens en de reden voor het contact, vastleggen. Deze gegevens zullen wij gebruiken voor het doel waarvoor u de gegevens aan ons verstrekt hebt (bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de betreffende actie waarom u ons verzoekt, of waaraan u deelneemt) en de evaluatie daarvan.

Tijdens uw bezoek aan deze website verzamelen wij informatie betreffende het adres van de computer waar vanuit de betreffende pagina bekeken wordt, de gebruikte browser (type) en versie, de pagina's die zijn bezocht, de onderliggende relaties en de datum en het tijdstip van het bezoek.

Indien u heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze producten en diensten kunnen wij de door u verstrekte gegevens (tezamen met andere gegevens waarover wij reeds beschikken of die wij in de toekomst verkrijgen) gebruiken om u informatie en/of aanbiedingen toe te sturen aangaande onze producten die volgens ons voor u interessant kunnen zijn.

De gegevens zullen worden gebruikt om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de gebruikers van onze website(s).

Gegevensregistratie vindt plaats conform de Wet bescherming persoonsgegevens (P-0015554).

Terug naar boven