Personaliseren

 

hz

Personaliseren Sticks

Personaliseer je Stick net als de Profs!! HockeyDirect biedt je de mogelijkheid je stick te personaliseren met je eigen naam of initialen. Kies een stick uit en maak gebruik van de EXCLUSIEVE personalisatie service van HockeyDirect! Met de uniek C.E.T. (Cutting Edge Technology) creëer je je eigen unieke hockeystick. Deze service was voorheen uitsluitend beschikbaar voor profs, maar nu dus ook voor jou!  

Let wel op!: Je kunt gepersonaliseerde hockeysticks niet ruilen. Zorg er dus voor dat je de juiste stick kiest en de juiste personalisatie invoert. De plaats van de naam of initialen is afhankelijk van het type stick en zal worden bepaald door de specialist. De personalisatie is alleen mogelijk bij hockeysticks die aangeschaft worden bij HockeyDirect. 

hz

Personaliseren schoenen

HockeyDirect geeft je nu de mogelijkheid om je hockeyschoenen te laten borduren met je eigen naam en/of nummer. De profs doen het al, maar nu kan jij ook als professional het veld in! Maak gebruik van deze professionele HockeyDirect service en personaliseer je hockeyschoenen. Dit vermindert natuurlijk ook het risico op diefstal!

Let wel op!: Gepersonaliseerde schoenen kunnen alleen via de website besteld worden. Je kunt gepersonaliseerde schoenen niet ruilen. Zorg er dus voor dat je de juiste maat selecteert en de juiste personalisatie invoert. De plaats van de naam en/of nummer is afhankelijk van het type schoen en zal worden bepaald door de specialist. Wel zal de personalisatie altijd aan de buitenzijde en op beide schoenen plaats vinden. De personalisatie is alleen mogelijk bij hockeyschoenen die aangeschaft zijn bij HockeyDirect.

hz

Personaliseren tassen

HockeyDirect geeft je nu de mogelijkheid om je hockeytas te laten borduren met je eigen naam. De profs doen het al, maar nu kan jij ook met professioneel materiaal het veld op! Maak gebruik van deze professionele HockeyDirect service en personaliseer je hockeytas. Dit vermindert natuurlijk ook het risico op diefstal!

Let wel op!: Gepersonaliseerde tassen kunnen alleen via de website besteld worden. Je kunt gepersonaliseerde tas niet ruilen. De plaats van de naam is afhankelijk van het type tas en zal worden bepaald door de specialist. De personalisatie is alleen mogelijk bij hockeytassen die aangeschaft zijn bij HockeyDirect.

Terug naar boven