Vorige pagina

Malik Carbon-Tech Malibu Junior

SKU
hd_20.19153
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: LowBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Malik Carbon-Tech Malibu Junior is een soepele veldstick afkomstig uit de collectie van Malik. Deze stick is het kleine zusje van de Malibu en ideaal van junior hockeyers. De individueel gevlochten carbon strengen in de stick verhogen de slag & flats kracht.

Materiaal & Carbonpercentage
De Malibu Junior is een soepele veldstick, die zorgt voor veel gevoel en controle. De stick bestaat voor 5% uit carbon voor extra power en slagkracht waardoor makkelijk extra balsnelheid gegenereerd kan worden. De overige 95% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt. De grote hoeveelheid fiberglas zorgt er ook voor dat je gemakkelijk verschillende technieken kunt aanleren.

Kromming & Krul
De stick beschikt over een low bow kromming van 24 mm, op 21 cm van de haak. Deze kromming zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. Daarnaast zorgt deze kromming onderin de stick ervoor dat je gemakkelijk de bal kunt liften.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat je zeer nauwkeurig en gecontroleerd kunt dribbelen. De midi krul is makkelijk hanteerbaar en heeft een ruime oppervlakte voor een gemakkelijke aanname van de bal.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 0%
Curve Location 21 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Junior
SKU hd_20.19153
Artikelcode leverancier MA18113
Stijfheid Soepel
Type Kromming LowBow
Merk Malik
Productlijn Carbon Tech
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Malik Carbon-Tech Malibu Junior
Je waardering
Maattabel