Vorige pagina

Mercian Evolution 0.1

Artikelnummer:
hd_20.17997
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: *LEEG*
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Mercian Evolution 0.1 is een stugge veldstick, afkomstig uit de Mercian stickcollectie. De Evolution lijn combineert de nieuwste en beste materialen om de beste prestatie te leveren op het veld.

Materiaal & Carbonpercentage
De Evolution 0.1 is een stugge veldstick die voor 95% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. De stick bestaat voor 5% uit aramide, wat het schokabsorberend vermogen vergroot waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. Daarnaast zorgt de aramide door de extra beschermlaag voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick.

Kromming & Krul
De stick beschikt over een ultimate bend. Deze maximale kromming van 24,5 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Dankzij de late kromming onderin de stick (20 cm) wordt het makkelijker om te 'scoopen'. De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
SKU hd_20.17997
Artikelcode leverancier HSE0117
Merk Mercian
Doelgroep Senior
Productlijn Evolution
Ondergrond Veld
Stijfheid Stug
Type Kromming *LEEG*
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 95%
Kromming 24,5 mm
Curve Location 20 cm
Krul Midi
Gewicht Light
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Mercian Evolution 0.1
Je waardering
Maattabel