Vorige pagina

Mercian Evolution 0.8

SKU
hd_20.19214
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: ProBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Mercian Evolution 0.8 is een stugge veldstick, afkomstig uit de Mercian stickcollectie. De Evolution lijn combineert de nieuwste en beste materialen om de beste prestatie te leveren op het veld.

Materiaal & Carbonpercentage
De Evolution 0.8 is een stugge veldstick die voor 80% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt.

De stick bestaat verder voor 10% uit fiberglas waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. Daarnaast zorgt de 10% kevlar door de extra beschermlaag voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick.

Kromming & Krul
De stick beschikt over een pro bend. Deze flinke kromming van 23,5 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. De curve location in het midden van de stick (25 cm) biedt een uitstekende mix tussen extra controle en de mogelijkheid om te scoopen.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 80%
Curve Location 25 cm
Kromming 23,5 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.19214
Artikelcode leverancier HSEV818
Stijfheid Stug
Type Kromming ProBow
Merk Mercian
Productlijn Evolution
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Mercian Evolution 0.8
Je waardering
Maattabel