Vorige pagina

Osaka 3 Series PTO Pro Bow

SKU
hd_20.18365
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Osaka 3 Series PTO Pro Bow is afkomstig uit de stickcollectie van Osaka. De 3 Series PTO is een stugge veldstick die zorgt voor veel slagkracht en power. De 3 series sticks hebben het design van de iconische Pro Tour stick, beschikt over de nieuwste technologieën en is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor deze stick ideaal is voor moderne spelers die op zoek zijn naar een ‘state-of-the-art’ stick voor een betaalbare prijs.

Materiaal
De 3 Series is een stugge veldstick die voor 70% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick wat stugger en zorgt voor veel slagkracht en power.  Doordat deze stick niet volledig uit carbon bestaat, zorgt dat voor meer elasticiteit. Door deze ideale balans geeft de stick een ultiem balgevoel.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. Daarnaast geeft de “Pro Bow Curve” je optimale controle. De positie van deze kromming is ideaal voor de technische speler. De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 70%
Curve Location 25 cm
Kromming 24 mm
Krul Maxi, Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Dark Grey
SKU hd_20.18365
Artikelcode leverancier OHBHSTK-3SE-PDG
Stijfheid Allround, Stug
Merk Osaka
Productlijn 3 Series PTO
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Osaka 3 Series PTO Pro Bow
Je waardering
Maattabel