Vorige pagina

Osaka 5 Series Razzle Dazzle Show Bow

SKU
hd_20.18369
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: *LEEG*
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Osaka 5 Series Razzle Dazzle Show Bow is afkomstig uit de stickcollectie van Osaka. De 5 Series is een stugge veldstick die zorgt voor veel slagkracht en power. De 5 Series sticks zijn voorzien van een strak metallic design, geïnspireerd op de Razzle Dazzle camouflageschepen uit de Tweede Wereldoorlog.

Materiaal
De 4 Series is een stugge veldstick die voor 90% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Doordat deze stick niet volledig uit carbon bestaat, zorgt dat voor meer elasticiteit. Deze ideale balans biedt de speler een ultiem balgevoel.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. Daarnaast zorgt de “Show Bow Curve” ervoor dat je heel snel kunt dribbelen, zonder dat je aan kracht verliest. De Show Bow Curve is de ultieme combinatie van het profiel van de Pro Bow Curve met het late bow design van de Low Bow Curve. De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 90%
Curve Location 20 cm
Kromming 24 mm
Krul Maxi, Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.18369
Artikelcode leverancier OHBHSTK-5SE-RDM
Stijfheid Stug
Type Kromming *LEEG*
Merk Osaka
Productlijn 5 Series
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Osaka 5 Series Razzle Dazzle Show Bow
Je waardering
Maattabel