Osaka FutureLab

De Futurelab collectie is Osaka's antwoord op de nieuwe ontwerptrend die de laatste jaren heeft ingezet. Composieten hebben fabrikanten in staat gesteld om vormontwerp gedurfder te benaderen dan ooit tevoren, en meer dan 10 jaar ervaring heeft Osaka tot deze gedurfde nieuwe benadering geleid.

Osaka's hoofddoel was om het gewicht van sticks te verminderen met behoud van de stijfheid en prestaties die iedereen gewend is van Osaka's top model sticks. Het resultaat van deze inspanning is de Futurelab, de lichtste en meest geavanceerde stick die Osaka ooit heeft gemaakt.

 

NXT BOW

De Futurelab NXT boog vorm is het hoogtepunt van een twee jaar durende ontwikkeling proces gevoed door een basisprincipe:

Mooi design is gebouwd op een fundament van wetenschappelijke principes. De geometrie van het toekomstige lab blijft opmerkelijk vergelijkbaar met Osaka's Pro Bow vorm, maar biedt een geometrisch hoekprofiel dat minder carbon nodig heeft om superieure prestaties te bereiken. Deze vooruitstrevende engineering heeft Osaka in staat gesteld om de lichtste stick tot nu toe te creëren. Osaka heeft de geometrie gecombineerd met ons top-end carbon weefpatroon, dat zij ook gebruiken voor de Pro Tour Limiteds om maximale stijfheid te bereiken.

 

Hookslot® technologie

Het doel voor onze herontworpen hoofd vorm volgt grotendeels dezelfde principes. We wilden trouw blijven aan de maxi haak kopvormen die al onze sticks hebben gehad in de afgelopen jaren, maar tegelijkertijd iets nieuws en spannends bieden aan de spelers.

Dit is waar de Hookslot® in het spel komt...

  De backhand controle zal zeer gelijkaardig aan onze bestaande vormen aanvoelen, maar als je een sleep-flicker bent of de straf assist geeft zullen de voordelen aanzienlijk zijn. Ook spelers die technisch zijn en graag de haak gebruiken tijdens het spelen, zullen de grote toename in controle merken die dit schijnbaar kleine ontwerpkenmerk biedt.

 

Minimalistisch ontwerp

Aangezien deze nieuwe vorm voor zichzelf spreekt zichzelf heeft Osaka ervoor gekozen om het grafisch ontwerp voor de stok zeer minimalistisch, maar gedurfd te houden.

De donkere holografische folie en felrode details zullen zeker ieders aandacht trekken, zowel op als naast het veld. 

 

Voor de spelers van de toekomst...

Als je een speler bent die op zoek is naar iets echt nieuws en opwindends in de wereld van hockey... dan is dit de stick voor jou.

Ervaar de techniek die in deze vorm is gaan zitten met je eigen handen, maar wees niet verbaasd als je het gevoel hebt dat je helemaal niets vasthoudt.

Ervaar de Futurelab NXT bow.