Vorige pagina

Osaka Pro Tour 40 Pro Bow

SKU
hd_20.19124
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: ProBow
Andere kleuren
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Osaka Pro Tour 40 Pro Bow is de meest iconische stick uit de stickcollectie van Osaka. De Pro Tour wordt door veel topspelers gebruikt en weerspiegelt alles waar Osaka voor staat: premium kwaliteit, Japanse stijl en uitstekend design. De Pro Tour is een stugge veldstick die zorgt voor veel slagkracht en power.

Materiaal
De Pro Tour is een allround veldstick die voor 40% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Verder bestaat de stick voor 55% uit glasfiber voor meer soepelheid en gevoel in de stick. De 5% aramide zorgt voor het schokabsorberende vermogen. 

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal.

De “Pro Bow Curve” geeft de speler optimale controle. De positie van deze kromming is ideaal voor de technische speler. De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 40%
Curve Location 25 cm
Kromming 24 mm
Krul Maxi, Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.19124
Artikelcode leverancier 11081001
Stijfheid Allround
Type Kromming ProBow
Merk Osaka
Productlijn Pro Tour
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Osaka Pro Tour 40 Pro Bow
Je waardering
Maattabel