Vorige pagina

Osaka Pro Tour Deshi Limited Pro Bow Junior

Artikelnummer:
hd_20.18354
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: *LEEG*
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Osaka Pro Tour Deshi Limited Pro Bow Junior is afkomstig uit de stickcollectie van Osaka. De Pro Tour Deshi Limited is een soepele veldstick die zorgt voor veel balgevoel en controle. Deshi is Japans voor ‘Leerling van een meester’. Deze naam weerspiegelt het geloof in de potentie en talent van alle hockeyspelers.

Materiaal
De stick bestaat voor 10% uit carbon wat zorgt voor slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om makkelijker balsnelheid te genereren. De 5% aramide en kevlar in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. De overige 85% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. Daarnaast geeft de “Pro Bow Curve” je optimale controle. De positie van deze kromming is ideaal voor de technische speler. De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
SKU hd_20.18354
Artikelcode leverancier OHBHSTK-PDL-GOP
Merk Osaka
Doelgroep Junior
Productlijn Pro Tour Deshi
Ondergrond Veld
Stijfheid Soepel
Type Kromming *LEEG*
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 10%
Kromming 24 mm
Curve Location 25 cm
Krul Maxi, Midi
Gewicht Light
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Osaka Pro Tour Deshi Limited Pro Bow Junior
Je waardering
Maattabel