Vorige pagina

Osaka Pro Tour Limited Low Bow

SKU
hd_20.22269
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: LowBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

Anderen bekeken ook

De Osaka Pro Tour Limited Low Bow is afkomstig uit de stickcollectie van Osaka. De Pro Tour Limited is een stugge veldstick die zorgt voor veel slagkracht en power. De Pro Tour Limited sticks weerspiegelen alles waar Osaka voor staat: premium kwaliteit, Japanse stijl en uitstekend design.

Materiaal
De Pro Tour Limited is een stugge veldstick die voor 98% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. 

Kromming & Krul
De kromming van 24mm op een hoogte van 200mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk 3D-trucjes kan uitvoeren. "De Low Bow Curve" biedt een uitstekende mix tussen controle en de mogelijkheid om te scoopen. De Low Bow-curve geeft je optimale controle. Deze kromming onderin de stick zorgt er ook voor dat je gemakkelijk de bal kunt liften.

De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
SKU hd_20.22269
Artikelcode leverancier 12554
Merk Osaka
Doelgroep Senior
Productlijn Pro Tour Limited
Ondergrond Veld
Stijfheid Stug
Type Kromming LowBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 98%
Kromming 24 mm
Curve Location 20 cm
Krul Midi
Gewicht Light
Kleur Black/Red
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Osaka Pro Tour Limited Low Bow
Je waardering
Maattabel