Vorige pagina

Osaka Pro Tour Limited Pro Groove

SKU
hd_20.19133
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: LowBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Osaka Pro Tour Limited Pro Groove Bow is afkomstig uit de stickcollectie van Osaka. De Pro Tour Limited is een stugge veldstick die zorgt voor veel slagkracht en power. De Pro Tour Limited sticks weerspiegelen alles waar Osaka voor staat: premium kwaliteit, Japanse stijl en uitstekend design.

Materiaal
De Pro Tour Limited is een stugge veldstick die voor 98% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. 

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal.

De “Pro Groove Curve” zorgt ervoor dat je optimaal kunt focussen op het moderne hockeyspel, door het unieke, dynamische profiel profiel. De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 98%
Curve Location 25 cm
Kromming 24 mm
Krul Maxi, Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.19133
Artikelcode leverancier 11087001
Stijfheid Stug
Type Kromming LowBow
Merk Osaka
Productlijn Pro Tour Limited
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Osaka Pro Tour Limited Pro Groove
Je waardering
Maattabel