Vorige pagina

Osaka Pro Tour Mid Bow

Artikelnummer:
hd_20.18372
  • Stijfheid: Stug
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Osaka Pro Tour Mid Bow is de meest iconische stick uit de stickcollectie van Osaka. De Pro Tour wordt door veel topspelers gebruikt en weerspiegelt alles waar Osaka voor staat: premium kwaliteit, Japanse stijl en uitstekend design. De Pro Tour is een stugge veldstick die zorgt voor veel slagkracht en power.

Materiaal
De Pro Tour is een stugge veldstick die voor 98% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. 

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. Daarnaast zorgt de “Mid Bow Curve” ervoor dat je je kunt focussen op het moderne hockeyspel, door het dunnere en snellere profiel. De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
SKU hd_20.18372
Artikelcode leverancier OHBHSTK-PTR-SLM
Merk Osaka
Doelgroep Senior
Productlijn Pro Tour
Ondergrond Veld
Stijfheid Stug
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 98%
Kromming 24 mm
Curve Location 30 cm
Krul Maxi, Midi
Gewicht Light
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Osaka Pro Tour Mid Bow
Je waardering
Maattabel