Vorige pagina

Osaka Vision Indoor

SKU
hd_20.19139
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: ProBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Osaka Vision Indoor is afkomstig uit de Vision collectie van Osaka. De Vision Collection is geïnspireerd op de fluorescerende kleurenschema's van de jaren 90.

Materiaal
De Pro Tour is een allround zaalhockey stick  De stick bestaat voor 95% uit fiberglas. Fiberglas is flexibel en licht van gewicht. Dit zorgt voor veel speelcomfort. Het soepele fiberglas biedt veel balgevoel en zorgt ervoor dat je makkelijker de controle behoudt. Bovendien verhoogd het de slijtvastheid van de hockeystick. De overige 5% van de stick bestaat uit kevlar. Dit verhoogd het schokabsorberend vermogen waardoor veel trillingen worden opgevangen. Dit zorgt ervoor dat ballen soepel en makkelijk gestopt kunnen worden en verhoogd daarnaast de controle over de stick.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 0%
Curve Location 20 cm
Kromming 24 mm
Krul Maxi, Midi
Ondergrond Zaal
Doelgroep Senior
Kleur Blue/Red
SKU hd_20.19139
Artikelcode leverancier 11126001
Stijfheid Soepel
Type Kromming ProBow
Merk Osaka
Productlijn Vision
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Osaka Vision Indoor
Je waardering
Maattabel