Osaka x KLM

 

De situatie

De hete zomer met de bijkomende hoge temperaturen zorgden tijdens het transport van artikelen voor een onvoorzien probleem. De zwarte labels van de artikelen gaven af op het tarpaulin materiaal van de Osaka tassen en lieten permanente vlekken achter. De mooi ontworpen tassen leken op het eerste gezicht vernietigd.

 

Osaka x KLM

 

De oplossing

In plaats van de hele lading nieuwe tassen weg te gooien, heeft Osaka een ecologisch en duurzame oplossing gevonden.

De tassencollectie van Osaka is een uitdrukking van hun wens om te reizen en te verkennen. Zij hebben hun krachten gebundeld met KLM’s Fly Responsibly initiatief en een op vliegtuigreizen geïnspireerde afbeelding gemaakt om u de kans te geven een reis van uw leven te kunnen maken.

Osaka wilt deze reis zo CO2-neutraal mogelijk maken. Zij zullen bijdragen aan de CO2ZERO-compensatieservice van KLM om de CO2-uitstoot die tijdens de productie van deze tassenserie werd gegenereerd, teniet te doen.

 

De actie

Osaka x KLM geven jou de kans op de reis van je leven. Elke consument die voor deze tas kiest, draagt bij aan een duurzamere wereld én heeft de mogelijkheid om een reis naar Tokyo te winnen.

 

Osaka x KLM

 

Osaka x KLM