Vorige pagina

Princess 2 Star SG2

Artikelnummer:
hd_20.18378
  • Stijfheid: Soepel
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Princess 2 Star SG2 is een soepele veldstick afkomstig uit de 2 Star collectie van Princess. Princess beschikt over een complete stickcollectie voor verschillende speelstijlen. Hoe meer sterren hoe hoger het carbonpercentage en dus hoe stugger de stick. Deze stick beschikt over een brede grip en zorgt met de standaard kromming voor een makkelijke en gecontroleerde slag voor spelers van elk niveau.

Materiaal
De Princess 2 Star is een soepele veldstick die zorgt voor veel gevoel en controle. Deze stick bestaat voor 10% uit carbon wat zorgt voor extra slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. Daarnaast biedt de aramide extra bescherming voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick. Het overige fiberglas biedt extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De standaard kromming van 24 mm met een curve location van 30 cm geeft de stick een goede balans wat de stick perfect maakt voor een eenvoudige en gecontroleerde slag op iedere niveau. Daarnaast is deze buiging ideaal voor pushen en geeft de speler extra balcontrole. De stick heeft een midi haak die zorgt voor uitstekend balcontact. Bovendien is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
SKU hd_20.18378
Artikelcode leverancier 10012017000002
Merk Princess
Doelgroep Senior
Ondergrond Veld
Stijfheid Soepel
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 10%
Kromming 24 mm
Curve Location 30 cm
Krul Midi
Gewicht Light
Kleur Orange/Black
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Princess 2 Star SG2
Je waardering
Maattabel