Vorige pagina

Reece Center Force 120

SKU
hd_20.22340
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Reece Center Force 120 is een soepele, lichtgewicht veldstick afkomstig uit de stickcollectie van Reece. De sticks zijn van hoge kwaliteit en hebben een kleurrijk en strak design. 

Materiaal
De Reece Force 120 is een soepele veldstick die geschikt is voor gebruik op alle type hockeyvelden. Deze stick bestaat voor 20% uit carbon wat zorgt voor veel slagkracht en extra power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. De 15% kevlar en 65% fiberglas in de stick vergroten het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. 

Kromming & Krul
De kromming van 24,7 mm op 300 mm hoogte is ideaal voor de all-round hockeyspeler. Met deze hockeystick kan de hockeyspeler makkelijk controle houden bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De pro bow zorgt voor de optimale balans tussen control en gemakkelijk slaan. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Toevoegingen
De stick is voorzien van het Integrated Demping System. Dit systeem vermindert de kans op armblessures en zorgt voor een soepele aanname van de bal, doordat de dop van de grip trillingen tegenhoudt.

Meer informatie
SKU hd_20.22340
Artikelcode leverancier 889232-1160
Merk Reece
Doelgroep Senior
Ondergrond Veld
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 20%
Kromming 24,75 mm
Curve Location 30 cm
Krul Maxi
Gewicht Light
Kleur Mintgroen
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Reece Center Force 120
Je waardering
Maattabel