Vorige pagina

Reece Pro 180 Power

SKU
hd_20.21753
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: MidBow
Andere kleuren
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Reece Pro 180 Power is een stugge, lichte veldstick afkomstig uit de stickcollectie van Reece. De sticks zijn van hoge kwaliteit en hebben een kleurrijk en strak design. De Pro 180 bevat toegevoegd titanium dat de stijfheid van de stick vergroot.

Materiaal & Carbonpercentage
De Reece Pro 180 is een stugge veldstick die geschikt is voor gebruik op alle type hockeyvelden. Deze stick bestaat voor 80% uit carbon wat zorgt voor veel slagkracht en extra power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. 

Kromming & Krul
De kromming van 24,7 mm op 300 mm hoogte is ideaal voor de all-round hockeyspeler. Met deze hockeystick kan de hockeyspeler makkelijk controle houden bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De pro bow zorgt voor de optimale balans tussen control en gemakkelijk slaan. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt. Omdat de stick zo licht is, kan er extra snelheid meegegeven worden bij een (sleep)push. 

Toevoegingen
De stick is voorzien van het Integrated Demping System. Dit systeem vermindert de kans op armblessures en zorgt voor een soepele aanname van de bal, doordat de dop van de grip trillingen tegenhoudt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 80%
Curve Location 30 cm
Kromming 24,7 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Black/Silver
SKU hd_20.21753
Artikelcode leverancier 889238-8970
Stijfheid Stug
Type Kromming MidBow
Merk Reece
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Reece Pro 180 Power
Je waardering