Vorige pagina

Reece RX 110 Power

SKU
hd_20.19100
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Reece RX 110 Power is een lichtgewicht allround veldstick met extra lange grip afkomstig uit de stickcollectie van Reece. De sticks zijn van hoge kwaliteit en hebben een kleurrijk en strak design. De RX 110 Skill bevat toegevoegd titanium, wat de stijfheid van de stick vergroot.

Materiaal
De Reece RX 110 is een allround stick die geschikt is voor gebruik op het veld. Deze stick bestaat voor 50% uit carbon wat zorgt veel slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. De 10% kevlar in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. De fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 24,7 mm is gemaakt om de grootste snelheid met een (sleep)push te genereren. De curve location van 30 cm biedt de speler extra balcontrole. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Toevoegingen
De stick is voorzien van het Integrated Demping System. Dit systeem vermindert de kans op armblessures en zorgt voor een soepele aanname van de bal, doordat de dop van de grip trillingen tegenhoudt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 50%
Curve Location 30 cm
Kromming 24,7 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.19100
Artikelcode leverancier 889214-8400
Stijfheid Allround
Type Kromming MidBow
Merk Reece
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Reece RX 110 Power
Je waardering
Maattabel