Vorige pagina

Reece RX 60 Junior

SKU
hd_20.19085
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Reece Junior RX 60 is afkomstig uit de stickcollectie van Reece Australia. De RX 60 junior is een soepele veldstick die zorgt voor een prettig balgevoel. De sticks zijn van hoge kwaliteit en hebben een kleurrijk en eigentijds design.

Materiaal
De RX 60 is een soepele veldstick en zorgt voor veel gevoel en optimale controle. De stick is gemaakt van hout en is mede daardoor licht van gewicht en maakt de stick erg armvriendelijk. Daarnaast biedt de stick meer gevoel wat ideaal voor junioren is om het balgevoel en de basistechnieken verder te ontwikkelen. De houten stick is verstevigd met fiberglas voor een hogere duurzaamheid en extra stevigheid.

Kromming & Krul
De kromming van 22 mm en de standaard curve location (300 mm) is perfect voor spelers die extreme controle in hun spel wensen. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Toevoegingen
De stick is voorzien van het Integrated Demping System. Dit systeem vermindert de kans op armblessures en zorgt voor een soepele aanname van de bal, doordat de dop van de grip trillingen tegenhoudt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Hout
Curve Location 30 cm
Kromming 22 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Junior
Kleur Pink/Blue
SKU hd_20.19085
Artikelcode leverancier 889012-6110
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Merk Reece
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Reece RX 60 Junior
Je waardering
Maattabel