Vorige pagina

Reece RX 92

SKU
hd_20.18261
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Reece RX 92 is afkomstig uit de stickcollectie van Reece Australia. De RX 92 is een soepele veldstick die zorgt voor een goede combinatie van controle en gevoel. De sticks zijn van hoge kwaliteit en hebben een kleurrijk en eigentijds design.

Materiaal
Deze stick is gemaakt van fiberglass en bevat geen carbon waardoor gemakkelijker de controle kan worden behouden. Bovendien maakt dit de stick armvriendelijker en zorgt het voor verhoogd speelcomfort. De stick is verstevigd met aramide voor de nodige trillingsdemping.

Kromming & Krul
De kromming van 22 mm, gecombineerd met de standaard curve location (30 cm), is perfect voor spelers die extreme controle in hun spel wensen. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Toevoegingen
De stick is voorzien van het Integrated Demping System. Dit systeem vermindert de kans op armblessures en zorgt voor een soepele aanname van de bal, doordat de dop van de grip trillingen tegenhoudt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Hout
Curve Location 30 cm
Kromming 22 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Junior
Kleur Black/Orange
SKU hd_20.18261
Artikelcode leverancier 889210-8300
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Merk Reece
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Reece RX 92
Je waardering
Maattabel