Vorige pagina

Ritual Response 95

SKU
hd_20.10080
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Ritual Response 95 is afkomstig uit de stickcollectie van Ritual. De Response 95 is een stugge veldstick die zorgt voor veel slagkracht en power. De sticks zijn gemaakt van 20 lagen 3K carbon uit Japan. 

Materiaal
De Response 95 is een stugge veldstick die voor 95% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. 

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm op 300 mm hoogte zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Technologiën 
Dankzij de Vapor Pro Grip en AntiShock+ Foam worden de grootste trillingen gedempt. Hierdoor ligt de stick prettig in de handen en kan er gemakkelijk mee geslagen worden. 

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 95%
Curve Location 30 cm
Kromming 24 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.10080
Artikelcode leverancier Response-95
Stijfheid Stug
Type Kromming MidBow
Merk Ritual
Productlijn Response
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Ritual Response 95
Je waardering
Maattabel