Vorige pagina

TK Total One 1.2 Illuminate

SKU
hd_20.19250
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: Extreme LowBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De TK Total One 1.2 Illuminate is afkomstig uit de Total One stickcollectie van TK. De moderne TK hockeysticks bevatten de beste materialen en zijn geproduceerd met de nieuwste technieken om maximale prestaties te leveren.

Materiaal & Carbonpercentage
De TK Total One 1.2 is een stugge veldstick die voor 90% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor extra power en balsnelheid. Daarnaast maakt het carbon de stick extra krachtig en zorgt het voor een hogere duurzaamheid.

De overige 10% aramide vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor vervelende trillingen worden gedempt en je meer controle over de stick krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 25 mm zorgt ervoor dat een speler met veel techniek, gemakkelijk een hoop snelheid kan meegeven aan de (sleep)push. Daarnaast zorgt deze nieuwe  "Illuminate-bow" voor veel controle en een hogere precisie bij technische spelers. De stick heeft scherpere hoeken en een minder dikke krul.

De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi krul en maakt de balaanname makkelijker dankzij het grotere contactoppervlak.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 90%
Curve Location 25 cm
Kromming 25 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.19250
Artikelcode leverancier 118123
Stijfheid Stug
Type Kromming Extreme LowBow
Merk TK
Productlijn Total One
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:TK Total One 1.2 Illuminate
Je waardering
Maattabel