Vorige pagina

TK Total Three SCX 3.4 Innovate

SKU
hd_20.18490
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: *LEEG*
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De TK Total Three SCX 3.4 Innovate is afkomstig uit de Total Three stickcollectie van TK. De moderne TK hockeysticks bevatten de beste materialen en zijn geproduceerd met de nieuwste technieken om maximale prestaties te leveren. 

Materiaal & Carbonpercentage
De SCX 3.4 is een allround veldstick die voor 30% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor extra power en balsnelheid. Daarnaast maakt het carbon de stick extra krachtig en zorgt het voor een hogere duurzaamheid.

De stick bestaat voor 60% uit fiberglas. Dit materiaal is wat soepeler dan carbon en zorgt voor meer balgevoel. De 10% aramide vergroot daarnaast het schokabsorberend vermogen waardoor vervelende trillingen worden gedempt en je meer controle over de stick krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 25 mm zorgt ervoor dat een speler met veel techniek, gemakkelijk een hoop snelheid kan meegeven aan de (sleep)push. Daarnaast maakt de "innovate-bow" deze stick geschikt voor het geven van hoge ballen. Dankzij de lage kromming onderin de stick kun je makkelijker scoopen.

De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi krul en maakt de balaanname makkelijker dankzij het grotere contactoppervlak.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 30%
Curve Location 24 cm
Kromming 25 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.18490
Artikelcode leverancier 117345-01
Stijfheid Allround
Type Kromming *LEEG*
Merk TK
Productlijn Total Three
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:TK Total Three SCX 3.4 Innovate
Je waardering
Maattabel