Vorige pagina

Voodoo Vanquish Paradise Lowbow

SKU
hd_20.19304
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: LowBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Voodoo Vanquish Paradise Lowbow is afkomstig uit de Voodoo stickcollectie. De moderne Voodoo hockeysticks bevatten de beste materialen, zijn stijlvol en net even anders dan andere merken. 

Materiaal & Carbonpercentage
De Voodoo Vanquish Paradise Lowbow is een allround veldstick die voor 50% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor extra power en balsnelheid. Daarnaast maakt het carbon de stick extra krachtig en zorgt het voor een hogere duurzaamheid.

De stick bestaat verder uit 45% fiberglas voor meer soepelheid en gevoel. De overige 5% bestaat uit aramide, dit materiaal vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor vervelende trillingen worden gedempt en je meer controle over de stick krijgt.

Kromming & Krul
Deze lowbow stick met een krul van 24mm is geschikt voor de aanvallende speler met veel techniek, die graag wilt dribbelen en gemakkelijk een hoop snelheid kan meegeven aan de (sleep)push.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 75%
Curve Location 25 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.19304
Artikelcode leverancier 4260314565-Vanquish-Paradise
Stijfheid Stug
Type Kromming LowBow
Merk Voodoo
Productlijn Vanquish
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Voodoo Vanquish Paradise Lowbow
Je waardering
Maattabel