Vorige pagina

Voodoo Vengeance Green 3D Crazybow

SKU
hd_20.19301
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: LowBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Voodoo Vengeance Green 3D Crazybow is afkomstig uit de Voodoo stickcollectie. De moderne Voodoo hockeysticks bevatten de beste materialen, zijn stijlvol en net even anders dan andere merken. 

Materiaal & Carbonpercentage
De Voodoo Vengeance Green 3D Crazybow is een stugge veldstick die voor 70% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor extra power en balsnelheid. Daarnaast maakt het carbon de stick extra krachtig en zorgt het voor een hogere duurzaamheid.

De stick bestaat verder uit 25% fiberglas voor meer soepelheid en gevoel. De overige 5% bestaat uit aramide, dit materiaal vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor vervelende trillingen worden gedempt en je meer controle over de stick krijgt.

Kromming & Krul
Deze Extreme Lowbow stick met een krul van 25mm is geschikt voor echte dribbelaar die gemakkelijk ballen omhoog pushen. Daarnaast is deze kromming ideaal om de strafcorner mee in te slepen.   
 
De stick heeft een speciale 3D haakvorm voor ultiem 3D-dribbelen. De Gold 3D op de krul zorgt ervoor dat het contact met de bal verbetert en je betere controle krijgt over de bal. De 3D haakvorm van Voodoo is te vergelijken met de midi krul.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 70%
Curve Location 20 cm
Kromming 25 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.19301
Artikelcode leverancier 4260314565-Vengeance-Green
Stijfheid Stug
Type Kromming LowBow
Merk Voodoo
Productlijn Vengeance
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Voodoo Vengeance Green 3D Crazybow
Je waardering
Maattabel