Winkel Den-bosch

STORE Den Bosch

Sint Teunislaan 68, 5231 BR

's Hertogenbosch


Helaas zijn wij gesloten, mochten er nog gereserveerde artikelen (of bespannen rackets) voor u klaarliggen in de winkel, neem dan contact op met onze klantenservice: [email protected]

Vermeld hierin om welk product het gaat en uw bijbehorende gegevens. Dan zorgen wij ervoor dat het product gratis naar u wordt opgestuurd!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres

Sint Teunislaan 68
5231 BR 's Hertogenbosch

014-960105

Wij staan voor je klaar

Maak kennis met het team


Tim Rothengatter

Productspecialist


José Spoor

Productspecialist


Joep Akkermans

Productspecialist


Anne Spoor

Productspecialist

Productadvies op maat

Service in de winkel

Je geniet in onze winkel van exact dezelfde lage prijzen als online en krijgt het advies van onze specialisten er gratis bij! Natuurlijk ben je ook van harte welkom om gewoon eens rond te kijken.

Breed assortiment

In onze winkel proberen we altijd een zo compleet en actueel mogelijk assortiment aanwezig te hebben. Wanneer een artikel uit onze webshop niet in de winkel ligt, zorgen wij dat je het de volgende dag alsnog kunt ophalen in onze winkel. Wanneer je graag kleding of schoenen wilt passen, kun je altijd van tevoren even bellen om te vragen of het artikel aanwezig is in onze winkel. Mocht het artikel er niet zijn, zorgen wij ervoor dat het artikel de volgende dag naar de winkel wordt verstuurd.

Assortiment

In de Store vind je altijd de nieuwste sticks, schoenen, kleding en tassen van de bekende topmerken. Daarnaast is er een uitgebreide collectie van grips, accessoires en meer!

0252-200016

hockey den bosch

Advies op maat

Heb je specifieke vragen over een bepaald product? Of heb je juist geen idee welke stick en welke schoenen het meest geschikt zijn? Geen probleem! Onze storemanager en productspecialisten geven je graag advies op maat! 


0252-200016

KNHB-collectie

HockeyDirect verkoopt, als official sponsor van de KNHB, exclusief de officiële KNHB-collectie. In onze Store kun je de wedstrijdshirts en trainingsitems zien, voelen en passen! 


0252-200016

Afhaalpunt

Heb je een artikel in onze webshop gezien dat je graag in onze winkel wilt ophalen? Geen enkel probleem! Neem even contact met ons op. Dan zorgen wij dat de gewenste artikelen de volgende werkdag gereserveerd voor je klaarliggen in onze winkel.


0252-200016