Hockeykleding Indian Maharadja

516
Kies je kledingtype

Indian Maharadja Kleding

The Indian Maharadja is een Nederland hockeymerk, dat heropgericht is in 2009. De herkenbare subtiele designs weerspiegelen waar het merk voor staat: 'East meets West'. De teamwear van Indian Maharadja wordt ruimschoots vertegenwoordigd in de online shop van HockeyDirect. Deze hockeykleding heeft een vrolijke en frisse uitstraling en biedt veel draagcomfort. Voor zowel Indian Maharadja hockeykleding heren en Indian Maharadja hockeykleding dames alsIndian Maharadja hockeykleding jongens en Indian Maharadja hockeykleding meisjes is er voldoende keuze aan Indian Maharadja kleding.

Indian Maharadja hockeykleding online kopen

De kleding van The Indian Maharadja bestel je eenvoudig en snel in onze online shop. Bij HockeyDirect verkopen wij meerdere topcollecties. Zo zijn de Indian Maharadja Taped, de Indian Maharadja Tech en de Indian Marahadja Elite heel populair. En bij HockeyDirect te bestellen voor de laagste prijs. 

Twijfel je over je maat? Bestel meerdere maatjes! Bij HockeyDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen voor €1,95 de verkeerde maat weer retourneren. Wil je toch liever iets van een ander merk? Kijk dan bij al onze hockeykleding