Zaalhockeysticks

Ben jij op zoek naar een zaalhockeystick? Dan ben je bij HockeyDirect aan het goede adres! Bij ons geniet je van lage prijzen, een makkelijk retour- en omruilbeleid en snelle verzending. Ook hebben wij het grootste zaalhockey aanbod van Nederland, dus er is voor ieder wat wils. 

Indoor hockey stick

HockeyDirect voert de bekende hockeymerken, maar ook een aantal merken die voor het grote publiek wellicht onbekend zijn. Bekijk bijvoorbeeld het aanbod adidas zaalhockeysticks of Osaka zaalhockeysticks. Daarnaast hebben wij ook Brabo zaalhockeysticks, Dita zaalhockeysticks, Grays zaalhockeysticks, Indian Maharadja zaalhockeysticks, Malik zaalhockeysticks en Princess zaalhockeysticks

Zaalhockeystick kind

Net zoals met veldsticks zijn er verschillende formaten zaalhockeysticks. Vanaf 36,5 inch is de stick geschikt voor volwassenen en noem je het senior zaalhockeysticks. Alle formaten onder de 36,5 inch zijn geschikt voor kinderen. Bekijk ook het aanbod junior zaalhockeysticks. De kinder zaalhockeysticks zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Wij raden aan om eerst te filteren op de juiste sticklengte van de hockeyer, zodat je dan passend aanbod krijgt te zien.

Zaalhockeystick verschil

Wat is het verschil tussen een zaalhockeystick en een outdoor hockeystick? Tijdens het beoefenen van zaalhockey mag er niet geslagen worden met de stick. Enkel pushen en een korte flats zijn toegestaan. Omdat er niet mag worden geslagen, hoeft de stick ook niet zo dik en zwaar te zijn. Zaalhockeysticks zijn dus een stuk lichter dan veldhockeysticks

Daarnaast moet er in de sporthal zaalhockeyschoenen worden gedragen. Ook de zaalhockeyballen zijn een stuk lichter dan veldballen. 

 

Zaalhockeysticks

Producten 1-30 van 39

Pagina
Filteren
Met welk type kromming wil jij hockeyen?

Producten 1-30 van 39

Pagina
Filteren