adidas Hockeyschoenen

29
Kies je ondergrond

adidas Hockeyschoenen

adidas is al jaren een grote speler in de hockeymarkt en heeft grote collectie adidas hockeyschoenen. Zowel hockeysticks als kleding en schoenen van adidas zijn niet meer weg te denken van het veld. De hockeyschoenen van adidas zijn gemaakt van de beste materialen en bieden een stevige, comfortabele pasvorm.

HockeyDirect beschikt over een ruim assortiment adidas hockeyschoenen. Bekende modellen uit de adidas collectie zijn de:

 

Deze modellen kan je uiteraard allemaal vinden in onze online shop. HockeyDirect biedt een ruime collectie adidas hockeyschoenen voor gebruik op diverse velden. Ook voor adidas indoorschoenen ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. Voor zowel adidas Hockeyschoenen Heren, adidas Hockeyschoenen Dames adidas Hockeyschoenen jongens en adidas Hockeyschoenen meisjes is er voldoende keus.

Hoe vallen adidas hockeyschoenen?

Als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt van adidas hockeyschoenen, is het handig om even bij de maattabel te kijken die onder de afbeeldingen van de schoen te vinden is op de productdetailpagina. In deze tabel kan je precies vinden welke maat van dit merk hoort bij het aantal centimeters van je voet. Qua pasvorm vallen adidas hockeyschoenen iets smaller. Twijfel je toch tussen twee maten? Bestel ze gerust beiden, de maat die uiteindelijk niet goed zit kan je gratis retourneren.

adidas hockeyschoenen sale 

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe adidas hockeyschoenen, maar je wilt niet de volle prijs betalen, dan kan je altijd een kijkje nemen bij de hockeyschoenen adidas sale van HockeyDirect. De adidas hockeyschoenen sale van HockeyDirect heeft alle top modellen beschikbaar voor een lagere prijs. 

Kleuren hockeyschoenen adidas 

adidas heeft een ruime collectie aan hockeyschoenen en biedt daarom hun hockeyschoenen aan in veel verschillende kleuren. Zo heb je een collectie adidas hockeyschoenen rood, adidas hockeyschoenen zwart, adidas hockeyschoenen oranje, adidas hockeyschoenen roze, adidas hockeyschoenen wit en nog veel meer kleurencollecties! 

Hockeyschoenen adidas online bestellen

Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende schoenen die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en bestel meerdere adidas hockeyschoenen. Bij HockeyDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen voor €1,95 de verkeerde maat weet retourneren.