Zaalhockeyschoenen

224

Zaalhockey schoenen

Op zoek naar zaalhockeyschoenen? Zoek niet verder! Bij HockeyDirect hebben wij een mooi, groot aanbod zaalhockeyschoenen.

Indoor hockeyschoenen

Net zoals bij het aanbod van zaalhockeysticks, hebben wij een groot assortiment indoor hockeyschoenen. Bekijk bijvoorbeelde de strakke adidas zaalhockeyschoenen of de kleurrijke Brabo zaalhockeyschoenen. Wil je liever een ander merk? Ook de ASICS zaalhockeyschoenen als Mizuno zaalhockeyschoenen zijn erg geliefd onder de indoor hockeyers.

Zaal hockeyschoenen

In tegenselling tot veldhockey is het veld in de zaal een stuk kleiner en speel je zonder zijlijnen. Hierdoor ben je constant in beweging en moet je jezelf steeds afzetten op korte afstanden. Om die reden moeten zaalhockeyschoenen naast een goede ondersteuning en stabiliteit ook een gripvaste buitenzool bieden.

Zaalhockeyschoenen kind

Bij HockeyDirect hebben wij zaalhockeyschoenen voor elke leeftijd en voor ieder wat wils. De Brabo zaalhockeyschoenen zijn populair onder de junioren spelers. Shop snel en voordelig dames zaalhockeyschoenen, heren zaalhockeyschoenen en indoor hockeyschoenen junior bij HockeyDirect.