adidas Hockeysticks

82
Kies je maat

adidas Hockeystick

Kies je net als vele sterren voor een adidas hockeystick? Onze webshop bevat een ruim aanbod adidas sticks. HockeyDirect heeft als hockeyspecialist altijd de nieuwste adidas sticks in het assortiment, voor de beste prijs.

adidas hockeystickcollectie

HockeyDirect beschikt over een ruime selectie aan adidas hockeysticks, die eenvoudig en snel online te bestellen zijn. Speel je buiten op het veld of binnen in de zaal? Bij HockeyDirect kun je terecht voor zowel veldhockey- als zaalhockeysticks van adidas. Personaliseer jouw adidas stick door je eigen naam erop te laten zetten, door middel van onze Stick-ID service. Vanaf seizoen 21/22 veranderen de productnamen van de adidas hockeysticks, alles daarover lees je op het adidas blog. De populaire LX-lijn gaat bijvoorbeeld Estro heten. Hieronder een kort overzicht van de nieuwe productlijnen:

adidas hockeystick kopen

Twijfel je over de keuze van de juiste stick? Als hockeyspecialist, kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Op onze informatiepagina staat een uitgebreide uitleg over de aspecten waar je op moet letten bij het uitzoeken van een passende hockeystick. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de hockeyspecialisten op onze klantenservice.

Adidas hockeystick sale 

Wil je liever een adidas hockeystick voor een lagere prijs? Kijk dan is bij onze adidas hockeystick sale! Hier staan heel veel adidas hockeysticks met hoge kortingen! 

Hockeystick adidas

Adidas is één van ’s werelds grootste en bekendste  (sport) merken van de wereld. De gebroeders Adolf en Rudolf Dassler begonnen in 1920 samen met het maken van schoenen. Toen Rudolf in 1948 zijn eigen pad koos en het nu gigantische merk Puma begon, noemde Adolf zijn merk naar zijn bijnaam Adi Dassler: Adidas. De hockeykleding, hockeysticks en hockeyschoenen worden gekenmerkt door het sportlogo met de drie schuine strepen.

Ook in de hockeywereld zijn de sporen van adidas duidelijk zichtbaar. Al sinds de introductie van adidas hockey is het merk een belangrijke speler op de markt. Mooie designs van adidas sieren de stickcollectie van HockeyDirect.

Benieuwd naar andere hockeysticks? Bekijk dan onze algemene stickcategorie