Osaka Hockeyschoenen

21
Kies je maat

Osaka Hockeyschoenen

De Osaka hockeyschoen is ontworpen om aan alle eisen van een hockeyspeler te voldoen. Bij HockeyDirect is de Osaka hockeyschoen beschikbaar in verschillende versies voor zowel de man, als de vrouw. De Osaka schoenen bestel je gemakkelijk en snel online bij HockeyDirect. Ga naar de categorie schoenen en filter op het merk Osaka en je krijgt alle Osaka schoenen te zien die je wilt. Voor advies kan je altijd kijken op onze schoenenadvies pagina. Twijfel je tussen twee maten? Bestel ze allebei! Bij HockeyDirect kun je namelijk alle artikelen binnen 14 dagen voor €1,95 de verkeerde maat weer retourneren.

Osaka IDO

Osaka heeft op dit moment twee soorten schoenen, namelijk de Osaka IDO en de Osaka Kai. De Osaka IDO is de top performance schoen. De sokachtige pasvorm sluit naadloos aan rondom de voet. Deze schoen is te verkrijgen in meerdere kleurstellingen en voor zowel heren als dames. De damesschoen valt iets smaller dan de variant voor heren.

Osaka Kai

De Osaka Kai is relatief nieuw in de schoenencollectie van Osaka. De Kai is geschikt voor zowel heren als dames en is iets laagdrempeliger dan de hiervoor benoemde IDO hockeyschoen. Ook de Osaka Kai hockeyschoenen zijn te verkrijgen in meerdere kleurvarianten.