FAQ Ruilen en Retourneren

Binnen welke tijd kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt het pakketje binnen 14 dagen gemakkelijk naar ons retourneren middels het retourlabel. Per pakket rekenen wij € 1,95 retourkosten. Hoe je kunt retourneren en wat de voorwaarden zijn kan je hier terugvinden.

Binnen welke tijd zal het bedrag teruggestort worden?

Na ontvangst van de retourzending, storten wij het aankoopbedrag min de retourkosten van € 1,95 zo snel mogelijk terug. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Indien je hebt gekozen voor achteraf betalen dan zal de factuur gecorrigeerd worden. Je ontvangt hier altijd een bevestiging van.

Waar kan ik een klacht indienen of aanspraak maken op de garantie?

Of je aansprak kunt maken op de fabrieksgarantie hangt af van de tijd dat je het product in bezit hebt, hoe het product gebruikt en onderhouden is en wat de klacht is. Je kunt meer lezen over de garantie op deze pagina. Je kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice door jouw bestelnummer, foto’s en een beschrijving van de klacht te zenden naar [email protected].

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

    1. Binnen 14 dagen mag je gebruik maken van het herroepingsrecht. Retourneer je bestelling dan ook 14 dagen binnen ontvangst.
    2. Als alle artikelen aan de retourvoorwaarden voldoen, plaats je deze in een verzenddoos of -zak. Vergeet niet de retourbon toe te voegen.
    3. Zorg dat het pakket verpakt is en plak het meegeleverde label op het pakket. Heb je geen retourlabel (meer)? Neem dan contact op met onze

klantenservice

    .
    4. Breng het pakket naar een PostNL-punt bij jou in de buurt. Middels het retourlabel kan je gratis retourneren via PostNL. Bekijk direct

het dichtstbijzijnde PostNL-punt.

   5. Je krijgt van PostNL een mail met een track&trace waarmee je kunt zien wanneer het pakketje bij ons wordt afgeleverd. Bewaar deze mail goed tot je van ons een bevestiging hebt ontvangen dat wij je retourzending hebben verwerkt. Dit is doorgaans vijf werkdagen na aankomst van het pakketje in ons magazijn.