FAQ Mijn bestelling

Je vindt hier het antwoord op veelgestelde vragen over het plaatsen en annuleren van een bestelling. Kun je jouw factuur niet vinden of heb je geen orderbevestiging ontvangen? Het antwoord vind je hier.


Veelgestelde vragen over het bestelproces

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Per artikel staat een verwachte leverdatum vermeld. Op het moment dat het pakket is verstuurd, ontvang je een track en trace in je mail om het pakket te traceren. Let op dat wij de bestelling pas verzenden wanneer deze in zijn geheel op voorraad is. Is de leverbelofte al voorbij en heb je nog geen track en trace ontvangen? Chat of WhatsApp dan met onze customer service.

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat nu?

Wanneer de bestelling is voltooid, ontvang je binnen vijftien minuten een orderbevestiging via je mail. Het kan voorkomen dat de orderbevestiging in je ongewenst/spam terecht is gekomen. Heb je de orderbevestiging niet gevonden en is het bedrag is wel van je rekening afgeschreven? Neem dan even contact op via WhatsApp met onze customer service. Houdt hierbij je bankafschrift bij de hand.

Ik heb meerdere artikelen besteld met verschillende levertijden, wat nu?

Wij wachten met het verpakken en verzenden van een bestelling tot deze compleet voorradig is. Mocht je enkele artikelen snel nodig hebben, dan kan je een deelzending aanvragen. Een deelzending brengt geen extra kosten met zich mee. Let op dat wij bij een deelzending aanvraag in de avond niet kunnen garanderen dat de bestelling die avond wordt verzonden. Neem voor het aanvragen van een deelzending contact op via WhatsApp.

Ik wil mijn bestelling annuleren, hoe doe ik dit?

Helaas kan je niet zelf je bestelling annuleren. Neem telefonisch contact op met onze customer service. Zij kijken of het dan nog mogelijk is om de bestelling te annuleren.

Waar vind ik de factuur van mijn bestelling?

Facturen worden helaas niet automatisch verzonden. Contacteer onze customer service via WhatsApp of e-mail, zij sturen dan de factuur naar je op.

Het artikel dat ik heb besteld, is beschadigd of kapot ontvangen. Wat nu?

Jammer, dat is niet de bedoeling! Stuur via WhatsApp een of meer duidelijke foto’s van de beschadiging en de beschrijving ervan naar onze customer service. Zij zullen dit dan voor jou oplossen!

Niet het antwoord op je vraag gevonden? Klik dan hier voor uitgebreide informatie over het bestelproces. Op zoek naar het antwoord op een andere vraag in het bestelproces?