Hockeybal kopen

Hockeyballen koop je bij de hockeyspecialist van Nederland. HockeyDirect heeft een ruim aanbod hockeyballen tegen gegarandeerd lage prijzen. Een ruime keuze met grote merken als Brabo, Dita, Reece & Stag.

Welke soorten hockeyballen zijn er?

HockeyDirect beschikt over een uitgebreid ballen assortiment. In onze categorie 'ballen' vind je altijd hetgeen waar je naar op zoek bent. De dimple hockeybal is een bal met kleine kuiltjes. Deze bal is geschikt voor watervelden. Dankzij deze kleine kuiltjes voert de bal het water beter af. De standaard hockeybal met een glad oppervlak is geschikt voor zowel zandvelden als watervelden. Deze ballen worden over het algemeen het meest gebruikt voor trainingen. Daarnaast hebben we nog straathockeyballen. Deze ballen zijn wat lichter in gewicht, iets minder hard en net een slag kleiner dan een normale veldbal en kunnen worden gebruikt, zoals de naam al doet vermoeden, voor straathockey. En tot slot hebben we zaalhockeyballen. Deze ballen zijn net iets lichter dan de veldbal en zijn enkel bedoeld voor het gebruik in de zaal.

Ballen kopen in grote hoeveelheden? Geen probleem, dankzij onze ruime voorraad hebben kunnen wij je gehele vereniging van hockeyballen voorzien.

Hockeyballen

Producten 1-30 van 64

Pagina
Filteren
Voor welke ondergrond zoek je hockeyballen?
 1. Grays 'Romance' Emoji Bal
  Grays 'Romance' Emoji Bal
  Vanaf € 7,95 Normale prijs € 9,95
 2. Grays 'Hot' Emoji Bal
  Grays 'Hot' Emoji Bal
  Vanaf € 7,95 Normale prijs € 9,95
Naar welk type bal ben je opzoek?
 1. Reece Emotion Ballen 12 St.
  Reece Emotion Ballen 12 St.
  Vanaf € 52,95 Normale prijs € 59,95
Welke kleur bal zoek je?
 1. Grays 'Facemask' Emoji Bal
  Grays 'Facemask' Emoji Bal
  Vanaf € 8,95 Normale prijs € 9,95

Producten 1-30 van 64

Pagina
Filteren