Vorige pagina

adidas Chaos Fury Kromaskin .2

SKU
hd_20.22218
Vanaf € 261,95 Normale prijs € 309,95
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: Extreme LowBow

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Anderen bekeken ook

De adidas ChaosFury Kromaskin .2 is een stugge veldstick afkomstig uit de ChaosFury stickcollectie van adidas. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De sticks hebben een modern design en worden door vele topspelers gebruikt.

Materiaal & Carbonpercentage
De ChaosFury Kromaskin .2 is een zeer stugge hockeystick die zorgt voor en goede mix van power en optimale controle. De stick bestaat uit 95% carbon wat zorgt voor slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk extra balsnelheid te genereren. De stick heeft een gedeeltelijke dekking met kromaskin. Kromaskin is F1 technologie die nu ook voor hockeysticks gebruikt wordt. Hierdoor kan je nieuwe hoeken aansnijden, meer consequent slaan, harder slaan, en daarnaast zorgt het dat de stick er ontzettend mooi uit ziet.

De krul bevat een epoxy kern. De epoxy kern zorgt voor een meer consistente structuur van de stick, waardoor de stick meer slagkracht krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 24mm op een hoogte van 200mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk 3D-trucjes kan uitvoeren. De Low Bow-curve biedt een uitstekende mix tussen controle en de mogelijkheid om te scoopen.

De ChaosFury beschikt over een Pure Control Head, die vergelijkbaar is met de Maxi-krul. De Maxi-krul is de meest gangbare krul op het hockeyveld. Door het grote oppervlakte wordt het stoppen en slaan van de bal makkelijk, maar het snelle hanteren van de bal gaat iets achteruit.

ChaosFury
De ChaosFury is de nieuwe benaming voor de populaire AX collectie van adidas. De ChaosFury  is verkrijgbaar in verschillende carbonpercentages. Dankzij de heftige kromming in combinatie met de lage kromminghoogte is deze stick ideaal voor aanvallende spelers. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe namen van de productlijnen van adidas.

Meer informatie
SKU hd_20.22218
Artikelcode leverancier BF0019
Merk adidas
Doelgroep Senior
Productlijn Chaos Fury
Ondergrond Veld
Stijfheid Stug
Type Kromming Extreme LowBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 95%
Kromming 24 mm
Curve Location 20 cm
Krul Maxi
Gewicht Light
Kleur Silver
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas Chaos Fury Kromaskin .2
Je waardering
Maattabel