Vorige pagina

adidas Counterblast Pro Wood Indoor

SKU
hd_20.17357
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De adidas CounterBlast Pro Wood Indoor is een indoor stick uit de collectie van adidas. De adidas CounterBlast Pro is een soepele zaalhockeystick afkomstig uit de Counterblast stickcollectie van adidas. De adidas hockeysticks hebben een modern design en zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De CounterBlast is ontworpen voor nauwkeurige passes en allround performance.

Materiaal & Carbonpercentage
De CounterBlast is een soepele indoorstick die zorgt voor veel gevoel en optimale controle. Deze stick is gemaakt van hout en is mede daardoor erg licht van gewicht. Daarnaast kan gemakkelijker de controle over de stick worden behouden en heeft de stick een comfortabel en armvriendelijk karakter. Dankzij de versterkte impactgebieden kun je krachtig overspelen en pushen.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt, samen met de standaard curve location (30 cm),  ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de push.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Hout
Carbonpercentage 0%
Curve Location 30 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Zaal
Doelgroep Senior
SKU hd_20.17357
Artikelcode leverancier AP1614
Stijfheid Soepel
Merk adidas
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas Counterblast Pro Wood Indoor
Je waardering