Vorige pagina

adidas Estro .8 Junior

SKU
hd_20.22242
Vanaf € 47,95 Normale prijs € 59,95
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: ProBow

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

- 20%
Anderen bekeken ook

De adidas Estro .8 is een allround/stugge/soepele veldstick afkomstig uit de Estro stickcollectie van adidas. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De sticks hebben een modern design en worden door vele topspelers gebruikt.

Materiaal & Carbonpercentage
De Estro .8 is een soepele hockeystick die zorgt voor en goede mix van power en optimale controle. De stick bevat geen carbon, wat hem flexibel maakt en veel gevoel geeft. De toegevoegde aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 22mm op een hoogte van 250mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan slaan, flatsen en een bal kan stoppen. De Mid Bow-curve is bij uitstek geschikt voor de allround hockeyer. 

De Estro beschikt over een Pure Control Head, die vergelijkbaar is met de Maxi-krul. De Maxi-krul is de meest gangbare krul op het hockeyveld. Door het grote oppervlakte wordt het stoppen en slaan van de bal makkelijk, maar het snelle hanteren van de bal gaat iets achteruit.

Estro
De Estro is de nieuwe benaming voor de populaire LX sticklijn van adidas. De Estro is verkrijgbaar in een breed scala aan carbonpercentages. De evenwichtige kromming in combinatie met de kromminghoogte, maken deze sticks ideaal voor allround spelers. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe namen van de productlijnen van adidas.

Meer informatie
SKU hd_20.22242
Artikelcode leverancier BF0016
Merk adidas
Doelgroep Junior
Productlijn Estro
Ondergrond Veld
Stijfheid Soepel
Type Kromming ProBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 0%
Kromming 22 mm
Curve Location 25 cm
Krul Maxi
Gewicht Light
Kleur Red/Black
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas Estro .8 Junior
Je waardering
Maattabel