Vorige pagina

adidas Ina .7 Junior

SKU
hd_20.22248
Vanaf € 69,95 Normale prijs € 99,95
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: ProBow

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

- 30%
Anderen bekeken ook

De adidas Ina .7 is een soepele veldstick afkomstig uit de Ina stickcollectie van adidas. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De sticks hebben een modern design en worden door vele topspelers gebruikt.

Materiaal & Carbonpercentage
De Ina .7 is een soepele hockeystick die zorgt voor en goede mix van power en optimale controle. De stick bestaat uit 20% carbon wat zorgt voor slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk extra balsnelheid te genereren. De toegevoegde aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. Het overige fiberglas biedt daarnaast extra bescherming voor een hogere duurzaamheid en slijtvastheid.

Kromming & Krul
De kromming van 24mm op een hoogte van 220mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk 3D-trucjes kan uitvoeren. De Low Bow-curve biedt een uitstekende mix tussen controle en de mogelijkheid om te scoopen.

De Ina heeft een speciale 3D haakvorm voor ultiem 3D-dribbelen. De Touch Compound op de krul zorgt ervoor dat het contact met de bal verbetert en je betere controle krijgt over de bal. De 3D haakvorm van adidas is te vergelijken met de midi krul.

Ina
De Ina is de nieuwe benaming voor de populaire FTX sticklijn van adidas. De FTX was de ‘vrouwelijke’ TX-lijn, met zachtere kleuren. Ook de Ina heeft deze karakter eigenschappen overgenomen. De Ina is qua specificaties gelijk aan de Ruzo. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe namen van de productlijnen van adidas.

Meer informatie
SKU hd_20.22248
Artikelcode leverancier BF0039
Merk adidas
Doelgroep Junior
Productlijn Ina
Ondergrond Veld
Stijfheid Soepel
Type Kromming ProBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 20%
Kromming 24 mm
Curve Location 22 cm
Krul 3D
Gewicht Light
Kleur Purple/Green
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas Ina .7 Junior
Je waardering
Maattabel