HockeyDirect partnership verenigingen


Zoekt u een betrouwbare partner voor uw vereniging? Dan bent u bij HockeyDirect aan het juiste adres! Wij gaan graag in gesprek met uw vereniging voor een partnership op maat. Hierin kan HockeyDirect flexibel meedenken wat beteft clubkleding, trainingsmaterialen, keepersuitrustingen en meer. Gunstig voor de vereniging, maar óók voordelig en interessant voor al haar leden!

Onze mogelijkheden


Eigen clubshop op HockeyDirect

Eén centrale plek op HockeyDirect waar uw leden, trainers en betrokkenen terecht kunnen. Met de service die u van ons gewend bent: voor 22:00 besteld, morgen in huis - deskundig advies van onze klantenservice - altijd voorraad - gratis retourneren en omruilen - onze laagsteprijsgarantie.

HockeyDirect kan u in contact brengen met vele kledingmerken en de overgang begeleiden. Tevreden over uw huidige kledingpartner? Profiteer dan van de vele voordelen van het openen van een clubshop op HockeyDirect.


Trainingsmaterialen

Uw vereniging heeft bij HockeyDirect een brede keuze aan pionnen, hockeyballen, scheidsrechterfluitjes, coachboarden, hesjes en andere benodigdheden. Wij denken graag met u mee en luisteren naar uw wensen en behoeften hierin.


Keepersbenodigdheden

Uw vereniging kan samen met HockeyDirect inventariseren wat de wensen zijn op het gebied van complete uitrustingen voor zowel lijn- als breedteteams keepers.

De voordelen

HockeyDirect is trotse partner van de volgende clubs:

Nederland

Amsterdam Dynamics  Amsterdam
MHC DES Kaatsheuvel
HSC Hermes Den Helder
De Kieviten Wassenaar
HC Naarden Naarden
MHC Oss Oss
MHC Rosmalen Rosmalen
TSHC Shot Tilburg
HC Uno Utrecht
KMHC Waalwijk Waalwijk

 

België

Royal Antwerp HC  Antwerpen
HC Dender Hockey Ninove

 

Neem contact met mij op!

Geïnteresseerd in een partnership met HockeyDirect? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.