adidas

adidas Junior LX24 Compo 6 Indoor

adidas Junior LX24 Compo 6 Indoor
 
Alles over dit product

Alles over de adidas Junior LX24 Compo 6 Indoor

De adidas Junior LX24 Compo 6 Indoor is een indoorstick van het merk adidas. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De sticks met stoer uiterlijk worden door vele topspelers gebruikt. Zo spelen internationale topspelers als Naomi van As, Robbert Kemperman, Eva de Goede, Billy Bakker en Barbare Nelen met een adidas hockeystick.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas LX24 Compo 6 Indoor is een soepele stick die geschikt is voor gebruik in de zaal. Deze lichtgewicht stick bevat geen carbon waardoor deze stick meer balgevoel biedt en armvriendelijker is. Dit zorgt er voor dat de speler makkelijker controle over de stick behoudt en uitstekend de slagtechnieken verder kan ontwikkelen. Het fiberglas waarvan de stick is gemaakt biedt extra bescherming wat zorgt voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick. De 5% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen zorgt voor meer gevoel en controle met de stick.

Kromming & Krul
De aanwezige kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Deze stick is geschikt voor veel verschillende spelers die kracht bij de sleeppush willen combineren met optimale controle en gevoel in hun spel. De curve location van 25 cm biedt een goede mix tussen extra balcontrole en de mogelijkheid om gemakkelijk te scoopen. De midi haak zorgt er voor dat er een groter oppervlak is voor balcontact waardoor de aanname van de bal iets gemakkelijker wordt. Bovendien is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Bestel nu voordelig en risicoloos de adidas Junior LX24 Compo 6 Indoor bij HockeyDirect!

Zijn de bestelde artikelen niet naar wens? Dan mag u de artikelen gratis retour sturen!

Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

adidas Junior LX24 Compo 6 Indoor
0.0 Algemene beoordeling van ”adidas Junior LX24 Compo 6 Indoor“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0