Vorige pagina

adidas LX Compo 3

SKU
hd_20.20837
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: ProBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

Bestseller

De adidas LX Compo 3 is afkomstig uit de LX stickcollectie van adidas. De adidas hockeysticks hebben een modern design en zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De LX24 collectie is zeer geschikt voor aanvallende middenvelders die op zoek zijn naar meer kracht.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas LX Compo 3 is een allround veldstick die zorgt een ideale balans tussen controle en slagkracht. Deze stick bestaat voor 30% uit carbon wat zorgt voor extra slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. 

De 5% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. De overige 65% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De curve location in het midden van de stick (25 cm) biedt een uitstekende mix tussen extra controle en de mogelijkheid om te dribbelen. 

De stick heeft een speciale Pure Controle Head voor ultieme controle in alle situtie. De Touch Compound op de krul zorgt ervoor dat het contact met de bal verbetert en je betere controle krijgt over de bal. De Pure Controle Head van adidas is te vergelijken met de midi krul.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 30%
Curve Location 25 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Blue/White
SKU hd_20.20837
Artikelcode leverancier BD0389
Stijfheid Allround
Type Kromming ProBow
Merk adidas
Productlijn LX24
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas LX Compo 3
Je waardering
Maattabel