Vorige pagina

Dita CarboTec Blue Carbon C75 S-Bow Powerhook

SKU
hd_20.18905
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Dita CarboTec Pro Blue Carbon C75 S-Bow Powerhook is afkomstig uit de CarboTec serie van Dita. Deze collectie bevat ultralicht carbotec materiaal afgewerkt met een laag Blue Carbon voor een perfect gevoel en ultieme kracht. Versterkt door krachtige, plantaardige Bio Hars voor superieure prestaties en lage milieu impact. 

Materiaal & Carbonpercentage
De Carbotec Blue Carbon C75 is een stugge veldstick die voor 75% uit carbon, 20% uit fiberglass en 5% uit Kevlar bestaat. Het carbon maakt de stick wat stugger en zorgt voor extra power en balsnelheid. Daarnaast maakt het carbon de stick extra krachtig en zorgt het voor een hogere duurzaamheid. Het Kevlar materiaal verhoogd het schokabsorberend vermogen waardoor veel trillingen worden opgevangen. 

Kromming & Krul
De kromming van 22 mm biedt extra power zonder dat dit ten koste gaat van de controle en het balgevoel. Daarnaast zorgt de "S-Curve" voor extra controle bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. Dit maakt de stick uitermate geschikt voor allround spel. 

De hockeystick is voorzien van een zogenaamde Powerhook. Deze Powerhook haak geeft de spelers een perfecte backhand en meer controle over de bal tijdens het dribbelen.

Meer informatie
Gewicht Extra Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 75%
Curve Location 27 cm
Kromming 22 mm
Krul J-vorm
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Blue/Black
SKU hd_20.18905
Artikelcode leverancier 1018.015
Stijfheid Stug
Type Kromming MidBow
Merk Dita
Productlijn CarboTec
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Dita CarboTec Blue Carbon C75 S-Bow Powerhook
Je waardering
Maattabel