Gratis verzending > €49

 

JDH | Collectie 20/21

JDH, Jamie Dwyer Hockey, is het hockeymerk van vijfmaal wereldspeler van het jaar en HC Bloemendaal en Australië legende, Jamie Dwyer. Zijn hockeysticks zijn innoverend waarbij de kleinste details naar voren komen. Met al zijn kennis en ervaring heeft hij iets heel bijzonders gecreëerd. Hij is trots om zijn naam op deze collectie te zetten en gebruikers te laten excelleren. 

Jamie innoveerde al met zijn hockeystick toen hij nog speelde. Dit voert hij nu door in zijn eigen sticks. Een voorbeeld daarvan is de Taper Toe. Meer weten?

Scroll verder en ontdek JDH

Een greep uit de collectie

  1. - 39%
    Aanbieding
    JDH X60 Low Bow
    JDH X60 Low Bow
    Vanaf € 95,95 Normale prijs € 158,95
JDH sticks
Welke stick past bij jou?

De Concave Extreme Low Bow bevat een geultje in de stick: ideaal voor de echte strafcorner-specialist! Ben je meer van de 3D-trucjes en scoopen? Dan is de normale Extreme Low Bow iets voor jou. De aanvallende middenvelders kunnen kiezen voor de Low Bow, deze kromming is ideaal voor gevarieerd spel. De Mid Bow biedt uitkomst voor de verdedigers onder ons die een strakke pass van achteruit willen geven.

Shop sticks
Use The Best
Use The Best

De bekende backhandslag van Jamie: Use The Best!

Use The Best
Heren
Taper Toe

De bovenkant van de krul is weggeschuurd onder een hoek van 45 graden om sneller te kunnen draaien en meer controle te hebben.

Taper Toe
Concave
Concave

De Concave Extreme Low Bows zijn alleen voor de échte strafcorner specialisten!

Concave