Kookaburra

Kookaburra Dimple Elite 1 St.

0 beoordelingen
Kookaburra Dimple Elite 1 St.
 

Bestellen tijdens de feestdagen
Voor bestellingen in november en december kunnen de levertijd en retourtermijn afwijken. Lees meer op de klantenservice pagina.

Alles over dit product

Alles over de Kookaburra Dimple Elite 1 St.

De Kookaburra Dimple Elite Ball is een dimple wedstrijdbal afkomstig uit de collectie van Kookaburra. Het brede Kookaburra assortiment bestaat uit trainingsballen, indoorballen en wedstrijdballen in allerlei kleuren. De Dimple Elite is de enige, volledig door de FIH goedgekeurde, officiële bal voor internationale wedstrijden zoals de Olympische Spelen, Pro League, World Series, World League, WK's en EK's.

Materiaal
De Dimple Elite bestaat uit twee delen. Een uit drie lagen opgebouwde rubberen kern, ingebed in een kom van kurk en omwonden met kamgaren. Deze kern wordt omsloten door een kurken schaal omtrokken met een PU coating. De dimpels zorgen ervoor dat de bal minder stuitert en sneller rolt op watervelden. De dimpels voeren namelijk water af wat "gladde" hockeyballen niet doen.

Kookaburra is de uitvinder van de "Dimple" bal. De hockeyballen van Kookaburra worden exclusief gebruikt tijdens Olympische wedstrijden sinds 1956.

Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Kookaburra Dimple Elite 1 St.
0.0 Algemene beoordeling van ”Kookaburra Dimple Elite 1 St.“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0