Vorige pagina

Naked Pro 35 ProBow

SKU
hd_20.22864
Vanaf € 93,95 Normale prijs € 104,95
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: ProBow

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

De Naked Pro 35 is afkomstig uit de stickcollectie van Naked. De Pro is geschikt voor spelers op iedere positie, maar is bij uitstek geschikt voor technische, snelle aanvallers die van 3D skills houden. De Naked Pro wordt onder anderen gebruikt door Oranje international Sander de Wijn.

Materiaal & Carbon
De Naked Pro is een allround veldstick die een uitstekende mix biedt van extra slagkracht en optimaal balgevoel. Deze stick bestaat voor 35% uit Japans Toray carbon wat zorgt voor extra slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren.  Daarnaast biedt de aramide extra bescherming voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick. Het overige fiberglas biedt extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 24,5mm op een hoogte van 250mm is ideaal voor de allround speler, die zowel over techniek beschikt als een goede, strakke pass. Doordat de Pro bow curve iets lager ligt dan de Mid Bow geeft deze stick iets meer speelgemak bij een dribbel.
De stick beschikt over een maxi-krul. De Maxi-krul is de meest gangbare krul op het hockeyveld. Door het grote oppervlakte wordt het stoppen en slaan van de bal makkelijk, maar het snelle hanteren van de bal gaat iets achteruit.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 35%
Curve Location 25 cm
Kromming 24,5 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Grey
SKU hd_20.22864
Artikelcode leverancier STK-35-PRO
Stijfheid Allround
Type Kromming ProBow
Merk Naked
Productlijn Pro
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Naked Pro 35 ProBow
Je waardering
Maattabel