Vorige pagina

Naked Pro 75 ProBow

SKU
hd_20.22863
Vanaf € 187,95 Normale prijs € 209,95
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: ProBow

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

De Naked Pro 75 is afkomstig uit de stickcollectie van Naked. De Pro is geschikt voor spelers op iedere positie, maar is bij uitstek geschikt voor technische, snelle aanvallers die van 3D skills houden. De Naked Pro wordt onder anderen gebruikt door Oranje international Sander de Wijn.

Materiaal & Carbon
De Naked Pro is een stugge veldstick die voor 75% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Verder bestaat de stick voor 20% uit fiberglas voor meer soepelheid en gevoel in de stick. De 5% kevlar zorgen voor het schokabsorberende vermogen.

Kromming & Krul
De kromming van 24,5mm op een hoogte van 250mm is ideaal voor de allround speler, die zowel over techniek beschikt als een goede, strakke pass. Doordat de Pro bow curve iets lager ligt dan de Mid Bow geeft deze stick iets meer speelgemak bij een dribbel.

De stick beschikt over een maxi-krul. De Maxi-krul is de meest gangbare krul op het hockeyveld. Door het grote oppervlakte wordt het stoppen en slaan van de bal makkelijk, maar het snelle hanteren van de bal gaat iets achteruit.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 75%
Curve Location 25 cm
Kromming 24,5 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur White
SKU hd_20.22863
Artikelcode leverancier STK-75-PRO
Stijfheid Stug
Type Kromming ProBow
Merk Naked
Productlijn Pro
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Naked Pro 75 ProBow
Je waardering
Maattabel