Vorige pagina

Oregon Deer 02 Probow

SKU
hd_20.22775
Vanaf € 130,95 Normale prijs € 144,95
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: ProBow

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

De Oregon Deer 02 is een allround veldstick afkomstig uit de Deer stickcollectie van Oregon. De hockeysticks van Oregon worden steeds populairder op de velden. De sticks hebben een klassiek zwart design.

Materiaal & Carbonpercentage
De Deer 02 is een allround veldstick die zorgt voor een goede mix van power en optimale controle. Deze stick bestaat voor 50% uit carbon wat zorgt voor veel slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk extra balsnelheid te genereren. De toegevoegde aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. Het overige fiberglas biedt daarnaast extra bescherming voor een hogere duurzaamheid en slijtvastheid.

Kromming & Krul
De kromming van 24mm op een hoogte van 250mm is ideaal voor de allround speler, die zowel over techniek beschikt als een goede, strakke pass. Doordat de Pro-bow curve iets lager ligt dan de Mid Bow geeft deze stick iets meer speelgemak bij een dribbel.

De Midi-krul is ideaal voor de hockeyer die een balans wilt tussen het snelle handelen en stoppen en slaan van de bal. De Midi-krul zit tussen de Micro- en Maxi-krul in.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 50%
Curve Location 25 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Kleur Black/Bronze
SKU hd_20.22775
Artikelcode leverancier 21-StickDeer02
Stijfheid Allround
Type Kromming ProBow
Merk Oregon
Productlijn Deer
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Oregon Deer 02 Probow
Je waardering
Maattabel