Vorige pagina

Osaka Future Lab 75 Nxt Bow

SKU
hd_20.22273
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: Extreme LowBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

Anderen bekeken ook

De Osaka Future Lab 75 is de nieuwste stick uit de stickcollectie van Osaka. De Future Lab wordt door veel topspelers gebruikt en weerspiegelt alles waar Osaka voor staat: premium kwaliteit, Japanse stijl en uitstekend design.

Materiaal
De Osaka Future Lab is een stugge veldstick die voor 75% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Verder bestaat de stick voor 20% uit fiberglas voor meer soepelheid en gevoel in de stick. De 5% kevlar zorgen voor het schokabsorberende vermogen. 

Kromming & Krul
De kromming van 24mm op een hoogte van 250mm is ideaal voor de allround speler, die zowel over techniek beschikt als een goede, strakke pass. Doordat de Pro-bow curve iets lager ligt dan de Mid Bow geeft deze stick iets meer speelgemak bij een dribbel. 

De stick beschikt over een Hookslot kop. Hoewel de Hookslot kop niet veel verschilt van de gebruikelijk voor Osaka maxi kop, zal de technische speler de verschillen goed merken. Door de Hookslot heb je meer controle over de bal. 

NXT Bow
De Future Lab heeft de innovatieve NXT Bow. Hoewel hij qua karakteristieken veel op de Pro Bow lijkt, beschikt de NXT Bow over geometrische vormen waardoor minder carbon nodig is om dezelfde resultaten te behalen. Hierdoor is de stick zeer licht, met maximale stijfheid. 

Meer informatie
SKU hd_20.22273
Artikelcode leverancier 12567
Merk Osaka
Doelgroep Senior
Productlijn Future Lab
Ondergrond Veld
Stijfheid Stug
Type Kromming Extreme LowBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 75%
Kromming 24 mm
Curve Location 25 cm
Kleur Black/Red
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Osaka Future Lab 75 Nxt Bow
Je waardering